четвъртък, 6 февруари 2014 г.

Кали Електроникс ЕООД - експертен сервиз и компютърни услуги.

компютърни услуги
Компютърни услуги
"Кали Електроникс" ЕООД предоставя на всички експертен сервиз и компютърни услуги за свои клиенти: фирми, офиси, домашни потребители и частни лица.
Всичко за доброто на вашия лаптоп и настолен компютър може да получите в нашия сервиз. Посещения на адреси в София, планирано и експресно. Записване на точен адрес, час за посещение, необходими електронни компоненти, части, пособия и материали, за гарантиране на добре свършена работа на адреса на клиентите.

Експертните софтуерни компютърни услуги включват:

инсталиране
Инсталиране на Linux

  • Инсталиране на Windows 8.1; Windows 7; Windows XP; Linux Mint ; Linux Ubuntu
     
  • Преинсталиране на лаптопи и компютри със запазване на информацията, файловете и и при прехвърляне на настройките от старата операционна система.
  • Преинсталиране на чисто при цялостно изтриване и създаване на нови дялове, форматиране и разделяне на пространството на диска по желание на клиента.
     
  • Отключване на лаптоп и компютър, с парола на администратор или юзър.
     
  • Почистване от вируси и спайуер, почистване от молуеър, профилактика и оптимизиране на компютърните системи.
     
    преинсталиране
    Инсталиране на Windows 8.1
  • Намиране и инсталиране на драйвери за неразпознати устройства и периферия.
     
  • Инсталиране и намиране на програмни продукти по поръчка. 

Хардуерните услуги включват: 

  • Диагностика на проблеми с PC и лаптоп
  • Ремонт и сервиз на настолни компютри и лаптопи, ремонт на монитори, ремонт на лаптопи, смяна и ремонт на дефектирали компоненти, презалепяне на видеокарти и много други. 
    ремонт на компютри и лаптопи
    Ремонт на компютри
  • Към хардуерната профилактика влиза почистване на лаптоп, почистване на компютър, смяна на термо паста, смазка за вентилатори, фиксиране на бед сектори на твърд диск и други.
  • Поръчка на нови или втора употреба части и компоненти за лаптоп и компютър
  • Смяна на дефектирали батерия, клавиатура, матрица за дисплей, букса на адаптер, букса на лаптоп, твърд диск, рам памет, адаптери и други.
Не забравяйте: голяма част компютърни услуги могат да се извършват и на адрес, за всички квартали и райони на град София. Цената за посещение на адрес в София е 10 лв. Работа до два часа на адрес е 30 лв. За работа по всеки втори, трети и друг компютър, или лаптоп на същия адрес се доплаща само 15 лв. допълнително.
сервиз Изток
Кали Електроникс сервиз Изток

Ако имате въпроси, относно същността на компютърните услуги на адрес, или в сервиза, не се колебайте да попитате. На телефон 0894 700 233 от 10.00 до 18.30 часа всеки ден ще получите бърз и професионален отговор на всичките си въпроси. Заявка за посещение може да направите на същия номер. Относно цени на части и компоненти за лаптоп и компютър питайте. При необходимост от експресна компютърна услуга в сервиза на фирмата или на адрес доплащането е само 10 лв. към основната цена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар