неделя, 22 юни 2014 г.

Отдалечени компютърни услуги е по-добре, вместо остарялата форма на компютърни услуги с посещение по домовете.

Отдалечена компютърна помощ за дома и офиса
Отдалечена компютърна помощ за дома и офиса
Стига скъпи услуги по домовете! Вече има бързи и евтини компютърни услуги от разстояние!
До неотдавна мои колеги, а и аз често правехме посещения на адреси в София за да решаваме различни проблеми. Сега вече стана възможно да оправяме компютрите дистанционно, без да се налага непременно да ходим по адреси.
Как става дистанционната поддръжка?
Най-често ползваната програма за целта е Teamviewer Quick Support,  която е необходимо да изтеглите от тук . След като я запишете на вашия компютър, е необходимо да изпълните exe файла и да ни дадете ИД и парола за достъп. Така ние може да влезем отдалечено на вашия компютър, лаптоп, или таблет и да извършим всякаква компютърна услуга, или компютърна  помощ отдалечено, като ползваме сервизни компютри за тази цел.
На практика всичко, освен инсталация и преинсталация на Windows може да бъде извършено отдалечено. Инсталирането и преинсталирането от своя страна могат да се извършат сервизно за не повече от час и половина.
Настройки, почистване от вируси, инсталиране на програми и много други софтуерни услуги могат да се изпълняват вече и отдалечено.
Какво е необходимо да направите, за да се възползвате от дистанционните ни компютърни услуги и сервиз при нас?
На първо място уверете се, че имате интернет връзка, десктопа се зарежда нормално и програмите се стартират.
Изтеглете програмата за дистанционен достъп от линка по горе.
Преведете сумата от 20 лв. по следната банкова сметка:

FIBank FINVBGSF
IBAN BG20FINV915010UB346989


Титуляр ДИМИТЪР ПАВЛОВ ГЕОРГИЕВ

Изпратете копие от платежното нареждане или преводния касов ордер на е-мейл computersoft@abv.bg
Обадете се на номера за връзка с нашия сервиз 0894 700 233, за да ни дадете достъп до вашия компютър, като ни кажете вашето ИД и парола за достъп, както е показано на фигурата по-горе в прозореца на Teamviewer Quick Support модула.
Дистанционните компютърни услуги и отдалечената компютърна поддръжка имат и съответна гаранция, която се осъществява в сервиза на фирмата при необходимост.
Повече за дистанционните компютърни услуги и компютърна помощ може да научите и ако ни се обадите на 0894 700 233. За всички въпроси относно отдалечения достъп търсете ИТ експерт Димитър Георгиев
 

1 коментар: